West Coast Moto Jam





Infineon Raceway May 4-6, 2012 Sonoma, CA

Schedule (3/27/12) - Subject to Change

Thursday, May 3

10:00 a.m. - 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only 12:00 p.m. - 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers 4:00 p.m. Pit Lane Assignments

Friday, May 4

9:00 a.m.		Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed				
10:00 a.m.		Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting				
10:20 a.m 10:50 a.m.		Track Inspection				
11:00 a.m 12:00 p.m.		Lunch Break (National Guard Two-Up Rides)				
	12:00 p.m. – 12:50 p.m.	Practice	50 min	National Guard SuperBike		
	1:00 p.m. – 1:50 p.m.	Practice	50 min	GoPro Daytona SportBike		
	2:00 p.m. – 2:50 p.m.	Practice	50 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		
	3:00 p.m 3:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	National Guard SuperBike		
	4:00 p.m. – 4:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	GoPro Daytona SportBike		
	5:00 p.m. – 5:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		
	6:00 p.m. – 6:30 p.m.	Practice	30 min	TTXGP		

Saturday, May 5

7:20 a.m. – 7:50 a.m. 8:00 a.m.		200 Bost	Entry Closed			
8:00 a.m. – 8:20 a.m.	Vance & Hines XR1200 Post Entry Closed					
	, 9					
8:25 a.m. – 8:45 a.m.	, , ,			e.com SuperSport Group A		
8:55 a.m. – 9:15 a.m.	,			•		
9:20 a.m. – 9:40 a.m.	Qualifying 2	20 min	GoPro Daytona Sport	Bike Group A		
9:50 a.m 10:20 a.m.	Qualifying 2	30 min	National Guard Super	Bike		
10:30 a.m 11:00 a.m.	Practice	30 min	Vance & Hines XR120	00		
11:00 a.m 12:00 p.m.	Lunch Break					
11:10 a.m 11:40 a.m.	Practice	30 min	TTXGP			
11:45 a.m 12:20 p.m.	. (National Guard Two-Up Rides)					
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane					
1:00 p.m. Motorcycle Superstore.com SuperSport R1			SuperSport R1	18 Laps – 40 Mi/65 Km		
2:00 p.m.	GoPro Daytona SportBike Race 1			22 Laps - 50 Mi/80 Km		
3:15 p.m.	National Guard SuperBike Race 1			22 Laps - 50 Mi/80 Km		
4:15 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying	45 min	Vance & Hines XR120	00		
5:05 p.m. – 5:35 p.m.	Qualifying	30 min	TTXGP			

Sunday, May 6

7:50 a.m. — 8:20 a.m. 8:30 a.m. — 8:50 a.m. 9:00 a.m. — 9:20 a.m. 9:30 a.m. — 9:50 a.m. 10:00 a.m. — 10:20 a.m.	Track Inspection Warm–Up Warm–Up Warm–Up Warm–Up	20 min 20 min 20 min 20 min	Vance & Hines XR12 Motorcycle Superstor GoPro Daytona Sport National Guard Supe	e.com SuperSport Bike		
10:20 a.m. – 11:20 a.m. 10:40 a.m. – 11:10 a.m.	Lunch Break TTXGP Race 1	20 Min	National Guard Supe	11 Laps – 25 Mi/40Km		
11:15 a.m. – 11:50 a.m. 11:30 a.m. – 12:15 p.m.	(National Guard Two-Up Rides) Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane					
12:30 p.m.	Vance & Hines XR1200 Race			11 Laps - 25 Mi/40 Km		
1:15 p.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport R2			18 Laps – 40 Mi/65 Km		
2:15 p.m.	GoPro Daytona SportBike Race 2			22 Laps – 50 Mi/80 Km		
3:30 p.m.	National Guard SuperBike Race 2			22 Laps – 50 Mi/65 Km		
4:30 p.m.	TTXGP Race 2			11 Laps – 25 Mi/40 Km		

Course Length - 2.32 Mi / 3.73 Km

Registration Schedule

Thursday, May 3 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, May 4 7:00 a.m. – 5:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport Post **Entry Closed**

> Saturday, May 5 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

8:00 a.m. XR1200 Post Entry Closed

> Sunday, May 6 8:00 a.m. - 1:00 p.m.

Technical Inspection Schedule

Thursday, May 3 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, May 4 7:30 a.m. - 5:00 p.m.

Saturday, May 5 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Sunday, May 6 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

Friday, May 4

10:00 a.m. - Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Riders' Lounge next to Medical Center

Saturday, May 5

9:00 a.m. - XR1200 Riders, **Entrants & Crew Chiefs**

Location: Tech Inspection

















