Red BULL U.S. Grand Prix

Mazda Raceway Laguna Seca



July 27-29, 2012

Monterey, CA

				٦
	Outline(to Ohe			REGISTRATION SCHEDULE
SCHEDULE (7/06/12)	- Subject to Cha	nge		Embassy Suites
Wednesday, July 25				1441 Canyon Del Rey Seaside, CA 93955
4:00 p.m. – 7:00 p.m.	Move-In & Set-Up, B	B ig Rig Tr	ransporters Only	<u>Thursday, July 26</u>
Thursday, July 26				7:00 a.m. – 5:00 p.m.
				Friday, July 27
8:00 a.m. – 10:00 a.m.	Move-In & Set-Up, B	ig Rig Tra	ansporters Only	7:00 a.m. – 5:00 p.m.
10:00 a.m. – 5:00 p.m.	Move-In & Set-Up, A	Il remaini	ing transporters / Service Providers	
5:00 p.m.	Mandatory Motorcycle-Superstore.com SuperSport Riders and Crew Chiefs Meeting			<u>Saturday, July 28</u> 7:00 a.m. – 5:00 p.m.
Friday, July 27				<u>Sunday, July 29</u>
				7:00 a.m. – 12:00 p.m.
8:30 a.m. – 9:15 a.m.		45 min	Motorcycle-Superstore.com SuperSport	MotoGP Blue 2 Parking
AMA Pro Teams remove a			Passes will also be Issued at	
9:30 a.m.	Mandatory Riders, Practice 1	Entrants 45 min	Registration	
10:10 a.m. – 10:55 a.m.		45 min	MotoGP	_
11:00 a.m. – 12:20 p.m. 12:20 p.m. – 1:20 p.m.	Lunch Break Practice	60 min	GoPro Daytona SportBike	
AMA Pro Teams remove a			GUE TO DAYIUNA SPUTIDIKE	
1:30 p.m. – 2:00 p.m.		iane 30 min	FIM e-power	TECHNICAL INSPECTION
2:10 p.m. – 2:55 p.m.		45 min	MotoGP	SCHEDULE
3:10 p.m. – 4:10 p.m.		60 min	National Guard SuperBike	
4:20 p.m. – 5:00 p.m.		40 min	Motorcycle-Superstore.com SuperSport	<u>Thursday, July 26</u> 3:00 p.m. – 6:00 p.m.
Saturday, July 28				
8:00 a.m. – 8:30 a.m.	Qualifying 1	30 min	GoPro Daytona SportBike	<u>Friday. July 27</u> 7:30 a.m. – 5:00 p.m.
8:40 a.m. – 9:00 a.m.		20 min	Motorcycle-Superstore.com SS Group B	7.50 a.m. – 5.00 p.m.
9:05 a.m. – 9:25 a.m.		20 min	Motorcycle-Superstore.com SS Group A	Saturday, July 28
AMA Pro Teams remove all equipment from pit lane				7:30 a.m. – 1:00 p.m.
10:10 a.m. – 10:55 a.m.		45 min	MotoGP	
11:10 a.m. – 11:50 a.m.	Qualifying 1	40 min	National Guard SuperBike	Sunday, July 29
11:55 a.m. – 12:15 p.m.		20 min	GoPro Daytona SportBike Group B	7:30 a.m. – 1:00 p.m.
12:20 p.m. – 12:40 p.m.		20 min	GoPro Daytona SportBike Group A	
AMA Pro Teams remove a		lane		
12:45 p.m. – 1:45 p.m.	Lunch Break			
1:00 p.m. – 1:45 p.m.			ke Display, Individual Team Transporters	
1:55 p.m. – 2:55 p.m.		60 min	MotoGP	MANDATORY RIDERS
3:05 p.m.	AMA Pro Racing Se			MEETINGS
3:40 p.m. – 4:10 p.m. 4:20 p.m. – 5:00 p.m.		40 min	SuperSport Race, 16 Laps – 36 Mi/58 Km National Guard SuperBike	Thursday, July 26
4.20 p.m. – 5.00 p.m. 5:00 p.m.	MotoGP Qualifying F			5:00 p.m. – SuperSport Riders
5:10 p.m. – 5:40 p.m.	, ,	30 min	FIM e-power	& Crew Chiefs
Sunday, July 29				<u>Friday, July 27</u> 9:30 a.m. – Riders, Entrants
8:00 a m 8:20 a m	Marma Lin	20 min	CoBro Doutono SportBiko	& Crew Chiefs
8:00 a.m. – 8:20 a.m. 8:30 a.m. – 8:50 a.m.		20 min	GoPro Daytona SportBike	a crew chiers
9:40 a.m. – 10:00 a.m.	•	20 min 20 min	National Guard SuperBike MotoGP	Location: Tech Inspection
9.40 a.m. – 10.00 a.m. 10:25 a.m.	FIM e-power Race,			Tent
11:15 a.m.			Race, 20 Laps – 45 Mi/73 Km	
11:50 a.m. – 1:35 p.m.	Lunch Break			PROMOTIONAL SCHEDULE
2:00 p.m.	MotoGP Race, 32 L	aps		
3:45 p.m.	National Guard SuperBike Race, 23 Laps – 50 Mi/80 Km			Autograph and Bike Display Session at Team Transporters
	Course L	ength – 2	24 Mi / 3.60 Km	1:00 p.m. – 1:45 p.m. Saturday, July 28th











