

Miller Motorsports Park, Big M Weekend Tooele, UT May 28-30, 2011

Schedule (4/28/11) - subject to change

Thursday, May 26

10:00 a.m. – 1:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only

1:00 p.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers

Friday, May 27

10:00 a.m. – 4:00 p.m. **Tech Inspection Open**

4:00 p.m.

Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting

Saturday, May 28

7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:40 a.m. Practice 40 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

8:50 a.m. - 9:30 a.m. Practice 40 min Daytona SportBike

9:35 a.m. - 10:20 a.m. Practice 45 min National Guard SuperBike 10:25 a.m. – 10:55 a.m. Practice 30 min Vance & Hines XR1200 12:30 p.m. – 1:30 p.m. Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) 1:30 p.m. – 2:15 p.m. Qualifying 1 45 min Daytona SportBike

2:20 p.m. – 3:05 p.m. 45 min National Guard SuperBike Qualifying 1

4:40 p.m. – 5:10 p.m. Qualifying 1 30 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

5:15 p.m. - 5:45 p.m. Qualifying 1 30 min Vance & Hines XR1200

Sunday, May 29

7:20 a.m. - 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:30 a.m. Qualifying 2 30 min Motorcycle Superstore.com SuperSport

Daytona SportBike Group A 8:40 a.m. – 9:00 a.m. Qualifying 2 20 min 9:05 a.m. - 9:25 a.m. Daytona SportBike Group B Qualifying 2 20 min 9:35 a.m. – 10:15 a.m. Qualifying 2 40 min National Guard SuperBike

11:40 a.m. Sighting Lap, Motorcycle Superstore.com SuperSport Race

Motorcycle Superstore.com SuperSport Race, 13 Laps-40 Mi/65 Km 11:50 a.m.

Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) 12:15 p.m. – 1:20 p.m.

12:45 p.m. - 1:30 p.m. AMA Pro Autograph and Bike Display, Team Transporters

Sighting Lap, Daytona SportBike Race

Daytona SportBike Race, 16 Laps - 50 Mi/80 Km

Qualifying 2 30 min Vance & Hines XR1200

Monday, May 30

4:45 p.m. – 5:15 p.m.

4:00 p.m.

4:10 p.m.

20 min Vance & Hines XR1200 9:50 a.m. - 10:10 a.m. Warm-Up 10:20 a.m. – 10:40 a.m. Warm-Up 20 min National Guard SuperBike

10:45 a.m. – 11:20 a.m. Lunch Break (National Guard Two-Up Rides)

11:30 a.m. - 11:40 a.m. **Opening Ceremonies**

Sighting Lap, Vance & Hines XR1200 Race 1:10 p.m. 1:20 p.m.

Vance & Hines XR1200 Race, 8 Laps - 25 Mi/40 Km

1:50 p.m. Sighting Lap. National Guard SuperBike Race

2:00 p.m. National Guard SuperBike Race, 16 Laps - 50 Mi/80 Km

Course Length - 3.048 Mi / 4.905 Km

Registration Schedule

Thursday, May 26

12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, May 27

8:00 a.m. - 5:00 p.m.

Saturday, May 28

7:00 a.m. – 4:00 p.m.

Sunday, May 29

7:30 a.m. – 12:00 p.m.

Monday, May 30

7:30 a.m. – 11:00 a.m.

Technical Inspection Schedule

Thursday, May 26

3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, May 27

10:00 a.m. – 4:00 p.m.

Saturday, May 28

7:30 a.m. – 6:00 p.m.

Sunday, May 29

7:30 a.m. - 1:00 p.m.

Monday, May 30

8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

Friday, May 27

4:00 p.m. – Riders, Entrants

& Crew Chiefs

Location: Large Tent next to

Dunlop compound

















