

# Barber SuperBike Classic Barber Motorsports Park, Birmingham, AL June 17-19, 2011

## Schedule (5/18/11) – Subject to Change

## Thursday, June 16

10:00 a.m. - 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only 12:00 p.m. – 5:00 p.m. Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers 4:00 p.m. Pit Lane Assignments

#### Friday, June 17

9:00 a.m.
10:00 a.m.
10:30 a.m. – 11:50 a.m.
11:00 a.m. – 12:00 p.m.
12:00 p.m. – 12:50 p.m.
1:00 p.m. – 1:50 p.m.
2:00 p.m. – 2:50 p.m.
3:00 p.m. – 3:50 p.m.

Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting Track Inspection

Lunch Break (National Guard Two-Up Rides) Practice 50 min Daytona SportBike Practice 50 min National Guard SuperBike Practice 50 min Motorcycle Superstore.com SuperSport Qualifying 1 50 min Davtona SportBike 50 min National Guard SuperBike Qualifying 1 40 min Motorcycle Superstore.com SuperSport Qualifying 1

#### Saturday, June 18

4:00 p.m. – 4:50 p.m.

5:00 p.m. - 5:40 p.m.

7:20 a.m. – 7:50 a.m. <b>8:00 a.m.</b>	Track Inspection Vance & Hines XR1200 Post Entry Closed				
8:00 a.m. – 8:30 a.m.	Qualifying 2	30 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		
8:40 a.m. – 9:00 a.m.	Qualifying 2	20 min	Daytona SportBike Group A		
9:05 a.m. – 9:25 a.m.	Qualifying 2	20 min	Daytona SportBike Group B		
9:30 a.m. – 10:10 a.m.	Qualifying 2	40 min	National Guard SuperBike		
10:15 a.m. – 11:00 a.m.	Practice	45 min	Vance & Hines XR1200		
11:00 a.m. – 12:00 p.m.	Lunch Break (National Guard two-up rides)				
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane				
1:00 p.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport R1 17 Laps – 40 Mi/65 Km				
2:00 p.m.	Daytona Spor	rtBike Ra	ce 1 21 Laps – 50 Mi/80 Km		
3:15 p.m.	National Guard SuperBike Race 1 21 Laps – 50 Mi/80				
4:15 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying	45 min	Vance & Hines XR1200		

### Sunday, June 19

7:50 a.m. – 8:20 a.m.	Track Inspection					
8:30 a.m. – 8:50 a.m.	Warm–Up	20 min	Vance & Hines XR12	00		
9:00 a.m. – 9:20 a.m.	Warm–Up	20 min	Motorcycle Superstor	e.com SuperSport		
9:30 a.m. – 9:50 a.m.	Warm–Up	20 min	Daytona SportBike			
10:00 a.m. – 10:20 a.m.	Warm–Up	20 min	National Guard Super	Bike		
10:30 a.m. – 11:30 a.m.	Lunch Break (National Guard two-up rides)					
11:30 a.m. – 12:15 p.m.	Fan Walk, Autographs - All Classes, Hot Pit Lane					
12:30 p.m.	Vance & Hines XR1200 Race			11 Laps – 28 Mi/46 Km		
1:15 p.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport R2 17 Laps – 40 Mi/65 Km					
2:15 p.m.	Daytona SportBike Race 2			21 Laps – 50 Mi/80 Km		
3:30 p.m.	National Guard SuperBike Race 2			21 Laps – 50 Mi/80 Km		

Course Length - 2.38 Mi / 3.83 Km

#### **Registration Schedule**

Thursday, June 16 12:00 p.m. - 5:00 p.m.

Friday, June 17 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport Post Entry Closed

> Saturday, June 18 7:00 a.m. - 4:00 p.m.

8:00 a.m. XR1200 Post Entry Closed

Sunday, June 19 8:00 a.m. - 1:00 p.m.

#### **Technical Inspection Schedule**

Thursday, June 16 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, June 17 7:30 a.m. - 5:00 p.m.

Saturday, June 18 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Sunday, June 19 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

#### Mandatory Riders Meetings

Friday, June 17 10:00 a.m. - Riders. Entrants & Crew Chiefs

Location: Tech Inspection

Saturday, June 18 8:00 a.m. - XR1200 Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Tech Inspection

