

TRIUMPH BIG KAHUNA NEW ORLEANS

NOLA Motorsports Park

October 5-7, 2012

Schedule Subject to Change

Thursday, October 4

10:00 a.m. -5:00 p.m.Move-In & Set-Up, Big Rig Transporters Only12:00 p.m. -5:00 p.m.Move-In & Set-Up, All Transporters/Service Providers4:00 p.m.Pit Lane Assignments

Friday, October 5 (Gates Open at 7:00 a.m.)

9:00 a.m.	Motorcycle Superstore.com SuperSport Post Entry Closed				
9:30 a.m.	Mandatory Riders, Entrants & Crew Chiefs Meeting				
9:30 a.m. – 10:15 a.m.	Track Inspection	า	-		
10:20 a.m. – 10:55 a.m.	National Guard	Two-Up Rid	es		
11:00 a.m. – 11:50 a.m.	Practice	50 min	National Guard SuperBike		
12:00 p.m. – 12:50 p.m.	Practice	50 min	GoPro Daytona SportBike		
1:00 p.m. – 1:50 p.m.	Practice	50 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport		
2:00 p.m. – 2:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	National Guard SuperBike		
3:00 p.m. – 3:50 p.m.	Qualifying 1	50 min	GoPro Daytona SportBike		
4:00 p.m. – 4:25 p.m.	Qualifying 1	25 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport Group B		
4:35 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying 1	25 min	Motorcycle Superstore.com SuperSport Group A		
5:10 p.m. – 5:55 p.m.	Practice 1	45 min	Vance & Hines XR1200		
6:00 p.m. >	Promoter On-Tr	ack Activity			
Saturday, October 6 (Gate	es Open at 6:30 a	. <u>.m.)</u>			

7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

1.20 a.m. – 1.30 a.m.	паск поресио	11				
8:00 a.m. – 8:40 a.m.	Qualifying 2	40 min	Motorcycle Superstor	e.com SuperSport		
8:50 a.m. – 9:30 a.m.	Qualifying 2	40 min	GoPro Daytona Sport	Bike		
9:40 a.m. – 10:20 a.m.	Qualifying 2	40 min	National Guard Super	rBike		
10:30 a.m. – 11:00 a.m.	Practice 2	30 min	Vance & Hines XR12	00		
11:00 a.m. – 12:00 p.m.	Lunch Break					
11:05 a.m. – 11:45 a.m.	Promoter On-Track Activity					
11:55 a.m. – 12:25 p.m.	National Guard Two-Up Rides					
12:00 p.m. – 12:45 p.m.	Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit Lane					
1:00 p.m.	Motorcycle Su	perstore.co	om SuperSport Race 1	15 Laps 40 Mi/65 Km		
2:00 p.m.	GoPro Dayton	a SportBike	e Race 1	18 Laps 50 Mi/80 Km		
3:15 p.m.	National Guar	d SuperBik	e Race 1	18 Laps 50 Mi/80 Km		
4:15 p.m. – 5:00 p.m.	Qualifying 1	45 min	Vance & Hines XR12	00		
5:05 p.m. >	Promoter On-T	rack Activity				

Sunday, October 7 (Gates Open at 6:30 a.m.)

7:30 a.m 7:50 a.m. 8:00 a.m 8:20 a.m. 8:30 a.m 8:50 a.m. 9:00 a.m 9:20 a.m. 9:30 a.m 9:50 a.m. 10:00 a.m 11:30 a.m. 10:00 a.m 11:10 a.m.	Track Inspection Qualifying 2 Warm–Up Warm–Up Warm–Up Lunch Break Promoter On-Tr	20 min 20 min 20 min 20 min rack Activity		re.com SuperSport tBike
11:20 a.m. – 11:55 a.m. 11:30 a.m. – 12:15 p.m. 12:30 p.m. 1:15 p.m.	National Guard Two-Up Rides Fan Walk, Autographs – All Classes, Hot Pit La Vance & Hines XR1200 Race Motorcycle Superstore.com SuperSport R2			9 Laps 25 Mi/40 Km 15 Laps 40 Mi/65 Km
2:15 p.m. 3:30 p.m.	GoPro Daytona National Guard			18 Laps 50 Mi/80 Km 18 Laps 50 Mi/80 Km

Course Length - 2.75 Mi / 4.43 Km



New Orleans, LA

REGISTRATION SCHEDULE

Thursday, October 4 12:00 p.m. – 5:00 p.m.

Friday, October 5 7:00 a.m. – 5:00 p.m.

9:00 a.m. SuperSport & XR1200 Post Entry Closed

> **Saturday, October 6** 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

Sunday, October 7 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

TECHNICAL INSPECTION SCHEDULE

Thursday, October 4 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

Friday, October 5 7:30 a.m. – 5:00 p.m.

Saturday, October 6 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Sunday, October 7 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

MANDATORY RIDERS MEETINGS

Both Locations: Tech Garage

Friday, October 5 9:30 a.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

3:00 p.m. – XR1200 Riders & Crew Chiefs

KYMCO